De stijlvolle, zwartmetalen, mat gelakte trolley met 3 vederlichte eikenhouten dienbladen werd ontworpen in de stijl van de Hongaarse ontwerper Mategot (1965). De trolley werd door mij volledig gerenoveerd. In deze perfecte staat is de trolley een prachtige eyecatcher voor uw eetkamer of keuken.

Deze handige trolley uit de 60-tiger jaren is in perfecte staat en functioneert  zoals het hoort: het wordt heel eenvoudig in 2 handelingen open- en dichtgeklapt; ingeklapt slechts 8 cm breed. Het frame is van verchroomd staal; de bladen zijn van kunststof met een houtprint. 

Afmetingen: L 65 cm; B 40,5 cm; H 80 cm

Deze zwart-witte krantenbak/tijdschriftenhouder werd in 60-tiger jaren in de stijl van ontwerper Mategot ontworpen. Typerend is de geperforeerde plaatstalen houder. Door de strakke en tegelijk minimalistische stijl past dit type woonaccessoire zowel bij een vintage- als bij een modern interieur. Het geheel verkeert in zeer goede staat.

Afmetingen: L 36 cm; H 40 cm; B 20 cm

Deze elegante zwartmetalen lectuur- of krantenbak verkeert in zeer goede staat; het plastic draadwerk is nog origineel. De krantenbak vormt een mooie combinatie met de meubels, bijzettafels en woonaccessoires uit mijn vintage-collectie

In feite gaat het hier om 2 type brievenhouders , maar ik vind ze ook prima als bureausetje bij elkaar passen nl. als brievenhouder en pennenlegger.  Het setje, origineel of in de stijl van Mategot , is gemaakt van zwart gelakt metaal en combineert mooi bij mijn krantenbak in Mategot stijl.

Deze subtiel vormgegeven brievenhouder (zwart metaal) valt m.n. op door het mooie lijnenspel.

Deze bijzonder vormgegeven messingmetalen parapluhouder in een  gietijzeren 'lekbakje' is in perfecte staat.