Deze schitterende plafondlamp met 3 geribbelde melkglazen kapjes, teakhouten armaturen en messing details werd in 1955 ontworpen door Louis Kalff. De lamp is in perfecte staat.

Afmetingen: totale hoogte 90 cm ; totale breedte 55 cm
                       kapjes: diameter 22 cm; hoogte 15 cm

Louis Kalff ontwierp in 1955 deze bijzondere plafondlamp/kroonluchter. De lampion-vormige, geribbelde melkglazen kapjes combineerde hij met teakhouten en messing details. De lamp is in perfecte staat.

 

Afmetingen: totale hoogte 90 cm; totale diameter 55 cm

                       kapjes: diameter 22 cm; hoogte 15 cm

Typisch voor de 60-tiger jaren is deze verchroomde kroonluchter met melkglazen bolvormige kappen. De lamp is in perfecte conditie.

Afmetingen: totale hoogte 80 cm; totale diameter 62 cm

                  kapjes: diameter 15 cm

Erg mooie, stijlvolle volledig chromen 60-tiger jaren kroonluchter met 9 opalineglazen kapjes in een vierkante formatie maakt deze kroonluchter extra bijzonder. De lamp is in perfecte conditie.

Afmetingen: totale hoogte 80 cm; totale breedte 48 cm
                   kapjes: doorsnede 13 cm

 

Deze kroonluchter in de typische Sciolari-stijl  bestaat uit een combinatie van chroom en kunststof. De lamp is het mooist met 5 spiegellampen (niet in de prijs inbegrepen)

 

afmetingen: hoogte 42 cm ; diameter 22 cm

De chromen kroonluchter met 8 staafvormige lamphouders is in de typische Sciolari stijl gemaakt. De kroonluchter schittert het mooist met spiegelgloeilampen (niet in de prijs inbegrepen). De lamp is in perfecte conditie.

Afmetingen: hoogte 60 cm; diameter 50 cm

De klassiek-ogende messing kroonluchter met 8 lichtkappen (kunststof) is volledig nagekeken en in prima vintage conditie. Echt iets voor de liefhebber!

Is deze 70-tiger jaren, mooi gepatineerde koperen kroonluchter met die 8 smal toelopende, kelkvormige opalinen kapjes geen lust voor het oog?! De luchter is volledig in orde gemaakt en ligt klaar om te schitteren.

 Afmeting: diameter circa 100 cm

Deze elegante 70-tiger jaren kroonluchter met 6 puntgave smalle, kelkvormige opaline kappen is een lust voor het oog.

Deze typische 60-tigerjaren, stijlvolle metalen (inox) kroonluchter met enkele teakhouten details heeft 6 fraai vormgegeven kelk-vormige glazen kapjes die door de dikte van het glas een sfeervol licht verspreiden.  

Met uitzondering van een minieme beschadiging aan het originele plafondkapje is de lamp en zeer goede staat.

Afmetingen: totale hoogte 60 cm; diameter 70 cm

                   kapjes: hoogte 16 cm; diameter 13,3 cm

Deze chromen 60-tigerjaren plafondlamp is in perfecte staat.