Elegant vormgegeven wandlampje in de stijl van Stile Nova (Italiaans). Een combinatie van kunststof (lichtkap en armatuur) en messing. Het lampje is in perfecte staat.

Deze originele Wagenfeld-wandlampen hebben een wit porceleinen armatuur en melkglazen/opalen lichtkapjes  De set van 1 dubbele en 2 enkele wandlampjes is in uitstekende staat. De prijs is voor de 3 lampen samen.

 

Deze prijsopgave is enkel voor Maike. 300 euro inclusief verzenden.

Deze Bo-Niko wandlampjes met één langwerpig, vglanzend opaalglazen lichtkapje werden in de 60-tiger jaren in de stijl van W. Wagenfeld (1955) voor Lindner gemaakt. De lampjes zien er als nieuw uit, maar zijn wel degelijk in de originele 'oude' staat.  

Als setje van 2 of 3 passen deze elegante wandlampjes perfect in een moderne badkamer. Met 5 lampen wordt uw hal en trap prachtig aangelicht.

Op de overzichtsfoto ziet u mijn volledige collectie van dit type Bo-Niko-wandlampjes: met een wit of een donker bakelieten armatuur, geschikt voor 1 of 2 lichtkapjes, met een langwerpig of een bolvormig lichtkapje, met glanzend of mat opaalglas .

Materialen: witte Bakeliet, metalen onderdelen, (langwerpig, glanzend) opaalglas.

Afmetingen: H 22 cm; B 7,5 cm; D 7,5 cm

 

 

Prijs: €75 per stuk; €345 voor totale set (5 lampen)

Deze Bo-Niko wandlampjes met een wit bakelieten armatuur en een ei-vormig opaalglazen lichtkapje (2x mat en 1x glanzend) zijn net als mijn andere Bo-Niko wandlampjes in de jaren 60 in de stijl van W. Wagenfeld (Bauhaus) voor Lindner ontworpen. Dit type is redelijk zeldzaam. De lampjes zijn in zeer goede staat.

Prijs: € 115 per stuk.

Het zwart-witte setje bestaat uit een bakelieten armatuur en een opaalglazen, bolvormige lichtkap. De wandlampjes verkeren in perfecte staat en zijn enkel als set te koop.

Deze massief verchroomde wandlampen met witte kunststof kapjes zijn typisch voor de Spage Age-stijl uit de 60-tiger jaren. Ze zijn in een goede vintage-staat. Prijs is voor de set.

Afmetingen: hoogte 36 cm,  diameter 7,5 cm

 

Robuust uitgevoerde chroommetalen dubbele wandspot.

Afmetingen: lengte 37 cm,  diepte 14 cm,  diameter koker 5 cm

De fraai vormgegeven wandlamp,  bestaande uit inox/RVS en plexiglas, heeft 3 lichtbronnen. De lamp is in perfecte staat.

Afmetingen: hoogte= 22 cm; breedte = 35 cm;  diepte = 11 cm

Elegant messing wandlampje uit 1950 (Franse stijl). Tussen de conische, witgestreepte glazen kapjes ziet u 2 kristallen ornamenten. 

Dit is een typisch 60-tigerjaren chromen wandlampje met 2 dikke glazen kapjes. 

Afmetingen: hoogte 16,5 cm ; breedte 18 cm