Deze set van 3 teakhouten bijzettafeltjes met de typische conische poten is in zeer goede staat en past mooi bij m.n. een interieur in Scandinavische vintage-stijl 

Ontwerp: onbekend; Scandinavisch (1950)

Materiaal: teak

Afmetingen:  L 50 cm; B 35 cm; H 40 cm

                        L 40 cm; B 33 cm; H 38,5 cm

                       L 30 cm; B 30 cm; H 37 cm

Deze minimalistisch, strak vormgegeven bijzettafeltjes, een combinatie van een acajouhouten bovenblad en een chroommetalen onderstel, passen zowel in een vintage- als in een modern interieur. De set verkeert in zeer goede staat.

Dit vierkanten teakhouten bijzettafeltje met grijskleurig metalen onderstel is in zeer goede staat. 

Dit strak vormgegeven rechthoekige teakhouten bijzettafeltje met zwart metalen onderstel is in heel goede staat en kan met diverse fauteuils en woonaccessoires uit mijn vintage collectie gecombineerd worden.

Materialen: metaal; teak

Afmetingen: L 43,5 cm; B 30 cm; H 42 cm

Deze puntgave, minimalistisch vormgegeven bijzettafeltjes vallen op door de prachtige grijsblauwe kleur en de subtiele, geperforeerd plaatstalen bovenbladen. Echte eye-catchers m.n. in een modern/industrieel interieur! De tafeltjes combineren overigens ook perfect met mijn woonaccessoires in de 60-tiger jaren stijl van Mategot.

Afmetingen: L 50cm ; B 44 cm ; H 44 cm
                       L 50 cm; B 41 cm ; H 42 cm
                       L 50 cm; B 39 cm; H 40 cm

Dit wat hoger dan gebruikelijk, subtiel vormgegeven bijzettafeltje met een teakhouten bovenblad en onderin een zwartgelakte stalen legger voor wat tijdschriften combineert heel mooi bij vintage meubelen, maar weet ook heel goed in z'n eentje de aandacht te trekken.

Afmetingen: H 81 cm; L 38 cm: B 28 cm

Uitverkocht

vintage Italiaans design: verrijdbaar bijzettafeltje (1955)

€ 265,00
Uitverkocht

De elegante en transparante vormgeving, het mooi glanzende metalen frame, het fuméglazen bovenblad (met een nauwelijks zichtbare kleine beschadiging) en het metalen onderrekje...... dit verrijdbare bijzettafeltje moet je gezien hebben om te geloven hoe mooi het is! 

Afmetingen: L 52 cm; B 32 cm; H 76 cm

Deze 4 elegante zwarte-witte planten- of bijzettafeltjes hebben als bovenblad een witte geglazuurde tegel en verkeren in zeer goede staat. De tafeltjes combineren mooi met diverse meubels en woonaccessoires uit mijn vintage-collectie.

Materialen: metaal; keramische tegels (wit)

Afmetingen: L 16 cm; B 16 cm; H 38,5 cm

Prijzen: €45 per stuk; €160 voor set van 4