Uitverkocht

vintage Dutch design: originele Parry fauteuil, model Lotus

€ 1.250,00

Rob Parry ontwierp in de 60-tiger jaren deze prachtige Lotus-zetels. Het frame en de armleggers zijn van palissander hout; het onderstel is van donkergrijs metaal. De rubberen singels zijn cfr. het originele materiaal volledig vervangen. Zowel het binnenkussen als de mooie blauwe stoffering zijn nieuw. 
Afmetingen: breed 70 cm; Diep 86 cm; H 96 cm; zithoogte 34 cm

Uitverkocht
De Nederlandse ontwerper Rob Parry maakte in de 50-tiger deze stijlvolle, comfortabel zetel. Het houten frame van deze originele Parry-zetel is zwart gelakt; de veringen in de zitting en de rug zijn nog origineel en in goede staat; het binnenkussen is nieuw en bekleed met een warme groen-gele Ploegwool. 

Afmetingen: breed 70 cm; diep 86 cm; hoog 96 cm; zithoogte 34 cm
Rob Parry ontwierp in de 60-tiger jaren deze prachtige Lotus-zetel. Het frame en de armleggers zijn van palissander hout; het onderstel is van donkergrijs metaal. De singels zijn cfr. het originele materiaal volledig vervangen. Zowel het binnenkussen als de stoffering in lichtgrijze Ploegwool zijn nieuw. De zetel is op zich al een eyecatcher, maar wat dacht u van een combinatie met mijn blauwe Parry-Lotus of de geel-zwarte Parry?

Afmetingen: breed 70 cm; Diep 86 cm; H 96 cm; zithoogte 34 cm
Uitverkocht
Rob Parry ontwierp in de 60-tiger jaren deze prachtige Lotus-zetel. Het frame en de armleggers zijn van palissander hout; het onderstel is van donkergrijs metaal. De singels zijn cfr. het originele materiaal volledig vervangen. Het binnenkussen is nieuw; de prachtige blauwe stoffering (Ploegwool) is origineel en in perfecte staat. De zetel is op zich al een eyecatcher, maar wat dacht u van een combinatie met mijn grijze Parry-Lotus (hier zie je dezelfde stoel van alle kanten gefotografeerd) of de geel-zwarte Parry?

Afmetingen: breed 70 cm; diep 86 cm; hoog 96 cm; zithoogte 34 cm

 

Rond 1960 ontwierp Ingve Ekström voor Pastoe deze Ruster-fauteuil. Dit zgn. vrouwenmodel loungestoel heeft een zwart gelakt houten frame. De bekleding is nog origineel. Tegen meerprijs kan ik de stoel eventueel opnieuw bekleden.


Ontwerp: Ingve Ekström in opdracht van Pastoe; type Ruster (1960; 
                 vrouwenmodel)

Materialen: teakhout; wollen Ploegstof


Afmetingen: breed 70 cm, diep 74 cm, hoog 76 cm; zithoogte 40 cm